PC reparation

Computeren er et vigtigt arbejdsredskab for de fleste og spiller en stor rolle i livet, hvad end du bruger den professionelt, personligt eller i relation til studiet. Derfor er det vigtigt, at den altid fungerer, og hos Phone Town står vi klar til at hjælpe med en PC reparation Næstved, hvis du oplever problemer med din computer. 

Formatering/gendannelse af PC

499kr

Rensning af PC

Fra 499kr

Fuld diagnose af PC

499

Effektiv og professionel PC reparation Næstved 

Har du brug for en PC reparation Næstved, eller ønsker du at forbedre din computeres ydeevne og øge hastigheden? Så tilbyder vi fejlfinding, optimering samt reparation af både større og mindre skader, så du hurtigt og nemt med en PC reparation Næstved igen kan få en velfungerende computer. Vi har stor erfaring med formatering af PC og programmering, og så kan vi skifte alle dele, hvad end det gælder skærm, keyboard eller batteri. Vores specialister varetager dagligt reparationer af en lang række mærker og modeller lige fra Lenovo, HP og Asus til Acer og Microsoft Surface, så du er sikret en veludført PC reparation Næstved. 

 

Fælles for hver enkelt computer reparation Næstved er, at vi uanset mærke og model bruger reservedele af den højeste kvalitet, og så har vi de fleste dele på lager, så du er sikret en hurtig reparation på 2-4 dage. Derudover tilbyder vi 2 års reparationsgaranti på det, vi laver, og samtidig giver vi 10% studierabat på PC reparation Næstved, så du trygt kan få udført reparationer til gode priser under hele din uddannelse.

 

Certificeret MacBook-reparatør til computer reparation Næstved

Udover PC reparation Næstved af ovenstående mærker står vores erfarne og certificerede MacBook-teknikere altid klar til at hjælpe dig, hvis du oplever defekter på din MacBook eller iMac. I den forbindelse udfører vi forskelligartede reparationer og udskiftninger af batteri, ladestik og tastatur samt mange andre dele. Dermed får du en pålidelig specialist og en sikker computer reparation Næstved af dit Apple produkt samt en professionel håndtering af din enhed.

 

Med en PC reparation Næstved er du sikret en omfattende service og gode priser, så din computer uanset mærke og model kommer til at fungere optimalt. Kan du ikke finde den reparation, der matcher din computers defekt, er vi behjælpelige med råd og vejledning på tlf. 32 17 47 00, og så er du altid velkommen til at besøge os i butikken, så vi kan finde den korrekte løsning og en nøjagtig pris på din PC reparation Næstved.