Lenovo-thinkbook-a_425_735_edited.jpg

LENOVO reparationer

lenovo-logo-wallpaper.jpg

LENOVO reparationer er en af PhoneTowns kernekompetencer. Vi reparerer dagligt adskillige af Lenovo på vores PC- og mobil værksted  i Næstved. PhoneTown udfører massere af Lenovo skærmskiftninger såvel Lenovo batteri skift, tastatur og ladestik reparationer.

 

Hos PhoneTown i Næstved har vi som regel altid Lenovo kvalitets reservedele på lager, hvilket gør vi kan lave de fleste Lenovo reparationer i butikken i Næstved på 2-4 dage.

Find nedenstående pris på din Lenovo reparation. Kan du ikke finde en reparation af din Lenovo så kontakt butikken i Næstved på Tlf.: 32174700

LENOVO reparations priser Næstved

Skærmskiftning Lenovo

2-4 dage

Spørg

Batteri udskiftning Lenovo

2-4 dage

Spørg

Opladerstik Lenovo

2-4 dage

Spørg

Tastatur Lenovo

2-4 dage

Spørg

Trackpad Lenovo

2-4 dage

Spørg

WiFi Adapter Lenovo

2-4 dage

Spørg

Blæser Lenovo

2-4 dage

Spørg

Støvrens-Udskiftning af kølepasta Lenovo

2-4 timer

Spørg

Harddisk SSD 250 GB Lenovo

Spørg

Harddisk SSD 500 GB Lenovo

Spørg

Diagnose Lenovo

2-4 timer

kr

Please reload

LENOVO sikkerhedskopi

Det er altid en god idé, at lave en sikkerhedskopi af din Lenovo inden en evt. reparation, såfremt der må forekomme en situation hvor enheden er nødt til, at blive fabriksindstillet. Dette kan gøres enten på din computer ellers så kig forbi Pc- og mobil butikken i Næstved så hjælper vi med det.

.

2 års reparationsgaranti

Hos PhoneTown er vi stolte af vores Lenovo reparationer og benytter kun kvalitets reservedele. Derfor kan vi også tilbyde 2 års garanti på alle Lenovo reparationer.