Side-View-of-Surface-Book-and-Surface-Pr

Microsoft surface reparationer

76670.png

Microsoft Surface reparationer er en af PhoneTowns kernekompetencer. Vi reparerer dagligt adskillige af Microsoft Surface på vores PC- og mobil værksted  i Næstved. PhoneTown udfører massere af Microsoft Surface skærmskiftninger såvel Microsoft Surface batteri skift, tastatur og ladestik reparationer.

 

Hos PhoneTown i Næstved har vi som regel altid Microsoft Surface kvalitets reservedele på lager, hvilket gør vi kan lave de fleste Microsoft Surface reparationer i butikken i Næstved på 2-4 dage.

Find nedenstående pris på din Microsoft Surface reparation. Kan du ikke finde en reparation af din Microsoft Surface så kontakt butikken i Næstved på Tlf.: 32174700

Microsoft Surface reparations priser Næstved

Skærmskiftning Microsoft Surface

2-4 dage

Spørg

Batteri udskiftning Microsoft Surface

2-4 dage

Spørg

Opladerstik Microsoft Surface

2-4 dage

Spørg

Tastatur Microsoft Surface

2-4 dage

Spørg

Trackpad Microsoft Surface

2-4 dage

Spørg

WiFi Adapter Microsoft Surface

2-4 dage

Spørg

Blæser Microsoft Surface

2-4 dage

Spørg

Støvrens-Udskiftning af kølepasta

2-4 timer

Spørg

Harddisk SSD 250 GB Microsoft Surface

Spørg

Harddisk SSD 500 GB Microsoft Surface

Spørg

Diagnose Microsoft Surface

2-4 timer

kr

Please reload

Microsoft  sikkerhedskopi

Det er altid en god idé, at lave en sikkerhedskopi af din Microsoft Surface inden en evt. reparation, såfremt der må forekomme en situation hvor enheden er nødt til, at blive fabriksindstillet. Dette kan gøres enten på din computer ellers så kig forbi Pc- og mobil butikken i Næstved så hjælper vi med det.

.

2 års reparationsgaranti

Hos PhoneTown er vi stolte af vores Microsoft Surface reparationer og benytter kun kvalitets reservedele. Derfor kan vi også tilbyde 2 års garanti på alle Microsoft Surface reparationer.