acer.jpg

acer reparationer

1280px-Acer_2011.svg.png

acer reparationer er en af PhoneTowns kernekompetencer. Vi reparerer dagligt adskillige af acer på vores PC- og mobil værksted  i Næstved. PhoneTown udfører massere af aser skærmskiftninger såvel acer batteri skift, tastatur og ladestik reparationer.

 

Hos PhoneTown i Næstved har vi som regel altid acer kvalitets reservedele på lager, hvilket gør vi kan lave de fleste acer reparationer i butikken i Næstved på 2-4 dage.

Find nedenstående pris på din acer reparation. Kan du ikke finde en reparation af din acer så kontakt butikken i Næstved på Tlf.: 32174700

acer reparations priser Næstved

Skærmskiftning acer

2-4 dage

Spørg

Batteri udskiftning acer

2-4 dage

Spørg

Opladerstik acer

2-4 dage

Spørg

Tastatur acer

2-4 dage

Spørg

Trackpad acer

2-4 dage

Spørg

WiFi Adapter acer

2-4 dage

Spørg

Blæser acer

2-4 dage

Spørg

Støvrens-Udskiftning af kølepasta acer

2-4 timer

Spørg

Harddisk SSD 250 GB acer

Spørg

Harddisk SSD 500 GB acer

Spørg

Diagnose acer

2-4 timer

kr

Please reload

acer sikkerhedskopi

Det er altid en god idé, at lave en sikkerhedskopi af din acer inden en evt. reparation, såfremt der må forekomme en situation hvor enheden er nødt til, at blive fabriksindstillet. Dette kan gøres enten på din computer ellers så kig forbi Pc- og mobil butikken i Næstved så hjælper vi med det.

.

2 års reparationsgaranti

Hos PhoneTown er vi stolte af vores acer reparationer og benytter kun kvalitets reservedele. Derfor kan vi også tilbyde 2 års garanti på alle aser reparationer.