imac (2007-2012) a1224 a1225 a1311 a1312

APPLE IMAC Reparationer

iphone-reparation.png

IMAC reparationer er en af PhoneTowns kernekompetencer. Vi reparerer adskillige af iMac på vores PC- og mobil værksted  i Næstved. PhoneTown udfører massere af iMac reparationer.

 

Hos PhoneTown i Næstved har vi som regel altid IMAC kvalitets reservedele på lager, hvilket gør vi kan lave de fleste iMac reparationer i butikken i Næstved på 2-4 dage.

Find nedenstående pris på din Macbook reparation. Kan du ikke finde en reparation af din MAC så kontakt butikken i Næstved på Tlf.: 32174700

IMAC reparations priser Næstved

Er din Mac gået i stykker,  Vi reparerer alle typer Apple computere fra vores værksteder i Næstved, vores kunder kommer fra hele Sjælland. Vores erfarne Mac-teknikere står klar til at hjælpe dig fra vores specialiserede Mac-værksteder.

Skærmskiftning iMac

skærm 2-4 dage

Spørg

Power supply iMac

2-4 dage

Spørg

WiFi Adapter iMac

2-4 dage

Spørg

Blæser iMac

2-4 dage

Spørg

Støvrens-Udskiftning af kølepasta iMac

2-4 timer

Spørg

Harddisk SSD 1TB iMac

Spørg

Harddisk SSD 500 GB iMac

spørg

Diagnose iMac

2-4 timer

599 kr

Please reload

IMAC sikkerhedskopi

Det er altid en god idé, at lave en sikkerhedskopi af din iMac inden en evt. reparation, såfremt der må forekomme en situation hvor enheden er nødt til, at blive fabriksindstillet. Dette kan gøres enten via iCloud, via iTunes på din computer ellers så kig forbi Pc- og mobil butikken i Næstved så hjælper vi med det.

2 års reparationsgaranti

Hos PhoneTown er vi stolte af vores IMAC reparationer og benytter kun kvalitets reservedele. Derfor kan vi også tilbyde 2 års garanti på alle iMac reparationer.