ASUS Repration

ASUS reparationer

Asus-Logo.png

ASUS reparationer er en af PhoneTowns kernekompetencer. Vi reparerer dagligt adskillige af Asus på vores PC- og mobil værksted  i Næstved. PhoneTown udfører massere af Asus skærmskiftninger såvel Asus batteri skift, tastatur og ladestik reparationer.

 

Hos PhoneTown i Næstved har vi som regel altid Asus kvalitets reservedele på lager, hvilket gør vi kan lave de fleste Asus reparationer i butikken i Næstved på 2-4 dage.

Find nedenstående pris på din Asus reparation. Kan du ikke finde en reparation af din Asus så kontakt butikken i Næstved på Tlf.: 32174700

ASUS reparations priser Næstved

Skærmskiftning ASUS

2-4 dage

Spørg

Batteri udskiftning ASUS

2-4 dage

Spørg

Opladerstik ASUS

2-4 dage

Spørg

Tastatur ASUS

2-4 dage

Spørg

Trackpad ASUS

2-4 dage

Spørg

WiFi Adapter ASUS

2-4 dage

Spørg

Blæser ASUS

2-4 dage

Spørg

Støvrens-Udskiftning af kølepasta ASUS

2-4 timer

Spørg

Harddisk SSD 250 GB ASUS

Spørg

Harddisk SSD 500 GB ASUS

Spørg

Diagnose ASUS

2-4 timer

kr

Please reload

ASUS sikkerhedskopi

Det er altid en god idé, at lave en sikkerhedskopi af din ASUS inden en evt. reparation, såfremt der må forekomme en situation hvor enheden er nødt til, at blive fabriksindstillet. Dette kan gøres enten på din computer ellers så kig forbi Pc- og mobil butikken i Næstved så hjælper vi med det.

.

2 års reparationsgaranti

Hos PhoneTown er vi stolte af vores ASUS reparationer og benytter kun kvalitets reservedele. Derfor kan vi også tilbyde 2 års garanti på alle Asus reparationer.